Skip navigation MENU

Teamlid worden

Ben jij op zoek naar een mooie invulling van je zomer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zinvolle zomer in de wijk

E&R in de wijk is er voor de wijk, heel praktisch. Het brengt mensen bij elkaar. Maar tegelijk wijst het mensen op God. Op een laagdrempelige, ongedwongen manier delen teamleden over hun geloof in Jezus. Door te zingen, te bidden en te vertellen. Zo zijn de zomerweken plekken waar Gods Koninkrijk zichtbaar, hoorbaar en voelbaar is. Waardevol mission-werk vanuit het gedeelde verlangen dat meer mensen Gods liefde mogen ontdekken!

Teamwork

Een E&R-project doe je niet alleen. Met een team van vrijwilligers ga je aan de slag met de voorbereiding en uiteindelijk in de wijk of buurt jouw project uitvoeren. Je trekt als team intensief met elkaar op en leert elkaar goed kennen. Ook verdiep je samen je geloof en deel je met elkaar wie Jezus voor jou is. Zo is E&R de bron van veel nieuwe vriendschappen.

Projecten

Kun je een week van je zomervakantie missen en heb je een zinvolle vakantie voor ogen? Dan zijn wij naar jou opzoek omdat we je wat te bieden hebben. Wij zijn namelijk actief op campings, in de stad of in een buurthuis op de boulevard of als mime team.

Onze vereniging heet E&R en de afkorting staat voor Evangelisatie & Recreatie.

Als teams van vrijwilligers vullen we op diverse locaties een deel van het recreatieprogramma in of richten we ons op het verspreiden van Gods liefde binnen Nederland in een ontspannen omgeving.

Alle projecten

Ik meld me aan als teamlid

Wil jij je aanmelden als teamlid? Of wil je eerst meer weten? Vul dan het formulier hieronder in. We komen graag met je in contact om jouw mogelijkheden te bespreken.

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Naam(verplicht)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Jongerenreis naar Duitsland

Deze zomer organiseren we een jongerenreis naar Duitsland! Dat doen we om jongeren te laten ervaren hoe je missionair aanwezig kunt zijn in je omgeving, als christen of als kerk. We organiseren een sportreis met 2 kerken in Duitsland. Duitse en Nederlandse jongeren delen hun tijd en hun geloof. De ingrediënten voor deze reis zijn: positieve […]

Lees meer

Jaarverslag 2023: dankbaar en hoopvol

Afgelopen jaar hebben we ons eerste jaar gedraaid als ‘E&R in de wijk’. We merken dat kerken geïnteresseerd zijn in missionair aanwezig zijn in hun omgeving. We zijn blij dat we hen met een laagdrempelig, behapbaar concept kunnen inspireren, aanmoedigen en ondersteunen. Dit resulteerde in 3 nieuwe projecten en inmiddels zijn de voorbereidingen voor seizoen […]

Lees meer
Alle nieuwsitems

"Vooral in grote steden zijn er buurten waarin mensen helemaal niet op vakantie gaan. Dan is het extra mooi een weekje vrij te maken om iets te doen voor de wijk. Als team stralen we echt iets uit. We mogen een spiegel zijn van Gods liefde voor deze mensen. Mooi is dat de kerk vervolgens verdergaat met de contacten die wij leggen. Je bouwt aan relaties."
-Eelko Kooistra, E&R-teamlid in Dordrecht

Meedoen

Benieuwd hoe jij kunt meedoen?