Skip navigation MENU

Zwolle-Zuid

In 2024 loopt dit project van zondag 27 augustus tot en met zondag 1 september.

De Koningskerk in Zwolle-Zuid organiseert samen met E&R in de Wijk een gezellige en ontspannen zomerweek voor en door de gemeente en de buurt. Om zo met elkaar op zoek te gaan naar verbinding en vanuit die verbinding Gods liefde te delen!

In de laatste week van de zomervakantie van regio Noord (27 augustus t/m 1 september 2024) organiseren we in Zwolle-Zuid in de Koningskerk de Zomerweek. Voor de Zomerweek zoeken we vrijwilligers, jong en oud, die graag mee willen helpen bij het opzetten van verschillende leuke activiteiten, of misschien vind je het wel leuk om de hele week mee te draaien! Je kunt hierbij denken aan wandelingen langs de IJssel, lasergamen in de kerk, een filmavond, een klaverjas toernooi, een kleedjesmarkt en nog veel meer. Er komt zelfs een christelijke goochelaar!

Naast al deze leuke activiteiten die ervoor zorgen dat mensen een ontspannen en gezellige vakantie week hebben, is het ook mooi om tijdens de activiteiten iets van Gods liefde uit te kunnen delen, aan mensen binnen en buiten de kerk. Door bijvoorbeeld iemand van buiten de gemeente mee te nemen naar een activiteit, of door ’s ochtends met een bakje koffie samen te praten over wat voor rol geloof in jouw leven speelt.

Het wordt een week van ontspanning, plezier, op een laagdrempelige manier mensen kennis laten maken met de kerk en samen God zoeken!

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan de Zomerweek en help je graag een handje mee? Of heb je misschien nog vragen? Neem dan contact op met Sybrena Vonck: sybrena3@hotmail.com Hopelijk zien we je snel!

Projecten overzicht

Meedoen

Benieuwd hoe jij kunt meedoen?