Skip navigation MENU

Wezep

In samenwerking met kerken, E&R en Youth for Christ (YfC) organiseren we in Wezep een Sonrise sportweek waarin we kinderen en jongeren een fantastische start van hun zomer geven en bereiken met Jezus’ liefde voor hen! Een week die vol staat met gezelligheid, plezier, sportiviteit, creativiteit en verbinding. Deze Sonrise week vindt plaats van 13 t/m 19 juli 2024.

Wil jij hier aan meewerken? Je kunt op 3 manieren betrokken zijn; in het kerkenteam, vrijwilliger of sporter.

  • Kerkenteam: Vanuit de verschillende kerken in Wezep zijn mensen onderdeel van het kerkenteam. In dit team ben je actief met het organiseren van de sportweek. Denk hierbij aan financiën, kokers, sport materiaal, PR etc. – in de maanden voorafgaand aan de sportweek komt dit team ongeveer 1 keer per maand bij elkaar. De tijdsbelasting zal ongeveer 4 uur per maand zijn.
  • Vrijwilliger: Als vrijwilliger verricht je hand en span diensten rond het sportweek. Bijvoorbeeld als gastgezin, koker, koffie schenken etc. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.
  • Sporter: Ben jij 16 jaar of ouder? En ben jij sportief en/of creatief, houd je van God en van kinderen en jongeren? Doe met ons mee! De hele week van 13-19 juli ben jij actief en zet jij je in voor kinderen en jongeren in Wezep. Als sporters worden jullie ondergebracht in gastgezinnen zodat je er echt even helemaal ‘uit’ bent en goed in de watten wordt gelegd. Het is een intensieve maar ook enorm gezellige en waardevolle week. In de maanden april, mei en juni zullen we elkaar alvast ontmoeten om elkaar als team beter te leren kennen. We zoeken 10-12 sporters, dus geef je zo snel mogelijk op.

Enthousiast geworden en wil je mee doen? Of heb je misschien nog vragen? Neem contact op via karina.groothuis@yfc.nl.

Projecten overzicht

Meedoen

Benieuwd hoe jij kunt meedoen?