@e_r_vrouwenpolder

 @E&R vrouwenpolder

Leden: 15 á 20

Ondersteunende kerken: 
GKv Vrouwenpolder, 
Middelburg en 
Vlissingen
PKN Vrouwenpolder

Periode
Week 30 en 31

Vrouwenpolder

Geniet je van Zon Zee Strand, maar vooral van de veelkleurigheid van mensen dan is E&R Vrouwenpolder een geweldig project om je voor in te zetten.

In Vrouwenpolder willen we via ons project laten zien dat er goed nieuws is namelijk koning Jezus heeft de dood overwonnen en is koning op deze wereld. Dat doen we met de plaatselijke kerk en 7-10 teamleden door op een ontspannen manier met mensen in contact te komen en in deze setting na te denken over de diepere vragen van het leven.

Daarnaast bieden wij recreatie activiteiten. Recreatie betekent herschepping. In de zomer mag je opladen en resetten.  We kunnen als vernieuwde mensen op een ontspannen manier samen genieten van Gods goede schepping.

Wij staan in Vrouwenpolder midden in het dorp waar mensen hard werken in de horeca en de recreatieve sector en waar een ander deel daar komt om vakantie te vieren. Ons project verbind deze groepen en  zorgt voor ontspanning en verdieping voor beiden. Dit jaar werken we vanuit het thema ‘Op expeditie’.

Elke ochtend van maandag tot vrijdag draaien we een kinderclub en een tienerclub rond dit  thema. Met de kinderen zingen, dansen en knutselen we en natuurlijk luisteren we naar de verhalen uit de bijbel. Met de tieners hebben we diepe gesprekken en lol tijdens ontspannende activiteiten.
Elke middag is er Open tent. Iedereen is welkom en het is altijd een creatieve of sportieve bende bij de tent of op het strand.
’s Avonds zijn er sportieve of creatieve activiteiten. Een aantal activiteiten staat min of meer vast te denken valt aan de zondagavondzang en de kindermiddag.

Ook hebben we voor dit jaar “Lasergame als nachtactiviteit” op het programma (een goede publiekstrekker).

We proberen in onze avondactiviteiten altijd een goede balans te vinden tussen activiteiten voor volwassen en voor pubers en kinderen. Ook is er altijd een balans tussen creatieve en sportieve activiteiten.

Bij de avondsluitingen merken we dat we met een aantal gasten kunnen verdiepen en de diepere vragen over het leven kunnen bespreken.

Help je mee als teamlid. Het is echt geweldig. Daarnaast kun je genieten van Zon Zee Strand.
Beleef een zinvolle vakantie en meld je aan!

Projectgegevens

Soort project
Buurtproject
Projectlocatie
Fort den Haakweg, 4354 NE Vrouwenpolder
E-mailadres
Projectbestuur
Ria Pouwels
Projectcoördinator
Wienet van 't Ende
Secretaris
Rianne Lassche
Penningmeester
Wilco Welleweerd
Coördinator kinderwerk
Wienet van 't Ende
Coördinator jeugd/volwassenwerk