Skip navigation MENU

Vrouwenpolder

In 2024 loopt dit project van zaterdag 20 juli tot en met zondag 4 augustus.

Geniet je van Zon, Zee en Strand? Maar vooral van de veelzijdigheid van mensen? Dan is E&R Vrouwenpolder een geweldig project om je voor in te zetten. 

In Vrouwenpolder willen we via ons project laten zien dat er goed nieuws is, namelijk; Jezus heeft de dood overwonnen en is koning op deze wereld! Dat doen we met 7-10 teamleden en met de plaatselijke kerken door op een ontspannen manier met mensen in contact te komen en in deze setting na te denken over de diepere vragen van het leven. Daarnaast bieden wij recreatie activiteiten. Recreatie betekent herschepping. In de zomer mag je opladen en resetten. We kunnen als vernieuwde mensen op een ontspannen manier samen genieten van Gods goede schepping.

Wij staan in Vrouwenpolder midden in het dorp waar mensen hard werken, in de horeca en de recreatieve sector, en waar een ander deel komt om vakantie te vieren. Ons project verbind deze groepen en zorgt voor ontspanning en verdieping voor beiden. Dit jaar werken we vanuit het thema All Inclusive!

Elke ochtend van maandag tot en met vrijdag draaien we een Kinderclub en TeenZone rond dit thema. Met de kinderen zingen, dansen en knutselen we en natuurlijk luisteren we naar de verhalen uit de bijbel. Met de tieners hebben we diepe gesprekken en lol tijdens ontspannende activiteiten. Elke middag is er Open tent. Iedereen is welkom en het is altijd een creatieve of sportieve bende bij de tent of op het strand. ’s Avonds zijn er sportieve of creatieve activiteiten. Een aantal activiteiten staat min of meer vast te denken valt aan de zondagavondzang en de kindermiddag.

We proberen in onze avondactiviteiten altijd een goede balans te vinden tussen activiteiten voor volwassen en voor pubers en kinderen. Ook is er altijd een balans tussen creatieve en sportieve activiteiten. Bij de avondsluitingen gaat er 1 van de teamleden voor, mooie, lastige, vrolijke en soms confronterende verhalen, en in de gesprekken die daaruit ontstaan merken we dat we met een aantal gasten kunnen verdiepen en de diepere vragen over het leven kunnen bespreken.

Help je mee als teamlid? Het is echt geweldig. Daarnaast kun je genieten van Zon, Zee en Strand.

Beleef een geweldige vakantie en meld je aan! 

Projecten overzicht

Meedoen

Benieuwd hoe jij kunt meedoen?