Skip navigation MENU

Mimeteam

Wij zijn een team dat niet op een vaste plek of aanwezig is. Wij proberen via woordeloos theater de boodschap van het evangelie te brengen. En met gasten in gesprek te gaan over belangrijke levensthema’s. Ons team bestaat uit gemiddeld 5 personen.

In januari gaan we van start en beginnen we met het zoeken naar nieuwe leden om ons team compleet te maken. Samen bedenken we een thema voor dat jaar, plannen we de speelweek en overleggen we de trainingsdata met onze trainers,  zodat we snel van start kunnen gaan met trainen.

De oefenperiode loopt van april tot juni/juli. We plannen meestal 6 tot 7 dagen in om alle stukken goed in te studeren, waarvan er meestal een tot twee weekenden tussen zitten. Zo hebben we meer tijd, scheelt het qua reistijd en op deze manier leren we elkaar ook beter kennen. Vaak oefenen we een weekend in Vlissingen, bij een van onze trainers in de studio, deze heeft een grote spiegelwand wat erg fijn is tijdens het trainen.

Bekijk deze video

Wil je een indruk krijgen van wat het mimeteam van E&R doet? Deze mooie video geeft je een voorbeeld van hoe wij een verhaal vertellen.

 

We kunnen in overleg op verschillende momenten in het jaar en op allerlei plaatsen en locaties optreden. Dat doen we bij E&R projecten, kerkdiensten, jeugddiensten en festivals. We werken ook samen met LUME, Verre Naasten en Kerkpunt

Weten wat mogelijkheden en kosten zijn? Neem contact op via mime@eenr.nl.

Projecten overzicht

Meedoen

Benieuwd hoe jij kunt meedoen?