@ermimeteam

 @ER-Mimeteam

Leden: 5 - 8

Samenwerkende plaatselijke kerken:
GKv Amersfoort

Periode
Nog niet bekend

Mimeteam

In januari gaan we al van start met het mimeteam. We gaan dan op zoek naar nieuwe leden om ons team compleet te maken en bedenken met elkaar een thema voor dat jaar.

De speelweek, trainingsdata en trainers leggen we zo snel mogelijk vast, zodat we snel kunnen beginnen met trainen.

De oefenperiode loopt van april tot juni/juli. Over het algemeen plannen we 6-7 dagen in om alle stukken goed in te studeren. In plaats van een zaterdag wordt soms gekozen voor een oefenweekend, om minder weekenden ‘kwijt te zijn’, reistijd te besparen en meer tijd te hebben om elkaar ook informeel te leren kennen. Zo hebben we in 2018 en 2019 een weekend geoefend in een studio in Vlissingen, die een grote spiegelwand had. Dat was erg prettig.

Kenmerkend aan dit project is dat het mimeteam niet op een vaste plek is. Tijdens de toerweek in de zomer verblijven we vaak in een huis in de buurt van Amersfoort. Daarvandaan rijden we heel Nederland door om op te treden bij E&R en Dabar projecten. We treden twee keer per dag op ’s middags en ’s avonds, na het optreden blijven we nog even napraten met de bezoekers, maar daarna moeten we weer verder. We zien de bezoekers dus maar heel kort. Het is intensief, maar tegelijk ook erg leuk en gaaf om iets van Gods liefde voor deze wereld te mogen uitbeelden. 

Wil jij mensen iets van Gods liefde voor hen laten zien en door mime je geloof met anderen delen? Neem dan contact met ons op!

Extern Mimeteam
Naast dat we in de zomer een week door Nederland toeren, treden we ook buiten de zomerperiode op. Met een aantal (oud) leden verzorgen wij optredens en workshops door het hele land. De voorstellingen kunnen in verleg verschillende thema’s hebben en gericht zijn op mensen die bekend zijn met het evangelie of gericht op mensen die dat niet zijn. Meer weten? Neem een kijkje op onze website: http://mimeteam.simplesite.com of neem contact op via mime@eenr.nl

Projectgegevens

Soort project
Theaterproject
Projectlocatie
Door heel Nederland
E-mailadres
Projectbestuur
Jaël Mostert
Projectcoördinator