Skip navigation MENU

Mimeteam

In 2023 loopt dit project van 5-11 augustus.

Wij zijn een team die niet op een vaste plek of camping aanwezig is. Wij proberen via woordeloos theater de boodschap van het evangelie te brengen op campings. En met campinggasten in gesprek te gaan over belangrijke levensthema’s. Ons team bestaat uit gemiddeld 5 personen. In januari gaan we van start en beginnen we met het zoeken naar nieuwe leden om ons team compleet te maken.
Samen bedenken we een thema voor dat jaar, plannen we de speelweek en overleggen we de trainingsdata met onze trainers,  zodat we snel van start kunnen gaan met trainen.

De oefenperiode loopt van april tot juni/juli. We plannen meestal 6-7 dagen in om alle stukken goed in te studeren, waarvan er meestal een tot twee weekenden tussen zitten. Zo hebben we meer tijd, scheelt het qua reistijd en op deze manier leren we elkaar ook beter kennen. Vaak oefenen we een weekend in Vlissingen, bij een van onze trainers in de studio, deze heeft een grote spiegelwand wat erg fijn is tijdens het trainen.

Bekijk deze video

Wil je een indruk krijgen van wat het mimeteam van E&R doet? Deze mooie video geeft je een voorbeeld van hoe wij een verhaal vertellen.

 

Kenmerkend aan dit project is dat het mimeteam niet op een vaste plek is. Tijdens de zomer touren wij, een week lang, langs verschillende projecten om onze stukken te laten zien. Tijdens de tourweek, in de zomer, verblijven we in een huis in de buurt van Amersfoort. Daarvandaan rijden we heel Nederland door om op te treden bij E&R en Dabar projecten. We treden twee keer per dag op, in de middag en in de avond. Na het optreden blijven we nog napraten met de (camping)gasten. Het is fijn dat er op de plekken waar wij optreden een team aanwezig is, zo kunnen de (camping)gasten als wij weg zijn, nog met het aanwezige team doorpraten over ons optreden, ook in de dagen erna.

Het is intensief maar tegelijkertijd ook erg gaaf en mooi om iets van Gods liefde voor deze wereld te mogen uitbeelden. Wil jij mensen iets van Gods liefde voor hen laten zien en door mime je geloof met anderen delen? Neem dan contact met ons op!

Extern Mimeteam

Naast dat we in de zomer een week door Nederland touren, treden we ook buiten de zomerperiode op. Met een aantal (oud) leden verzorgen wij optredens en workshops door het hele land. De voorstellingen kunnen in overleg verschillende thema’s hebben en gericht zijn op mensen die bekend zijn met het evangelie of gericht op mensen die dat niet zijn.
Meer weten? Neem contact op via mime@eenr.nl

Projecten overzicht

Meedoen

Benieuwd hoe jij kunt meedoen?