@EenRLichtenvoorde

Leden: 10 -15
Gastleden: 5-10

Samenwerkende plaatselijke kerk(en): 
Huisgemeente Licht (Lichtenvoorde)
GKv Enschede,
NGKv Neede,
Doesburg / Doetinchem,
GKv Apeldoorn-Centrum,
GKv Apeldoorn-Zuid, CGk Aalten

Periode

Week 34

Lichtenvoorde

Ben je op zoek naar een hecht en gezellig team, dat ook door het jaar heen leuke dingen met elkaar doet meldt je dan bij ons aan. Ons team vindt het altijd leuk om nieuwe leden erbij te krijgen en we zijn ook nog op zoek.

Als je op deze website rondzoekt, zie je al wat over E&R. Het staat voor evangelisatie en recreatie. Het doel daarmee is om Gods liefde te laten zien in Nederland. Wij proberen dus iets van Gods liefde te laten zien in Lichtenvoorde. Het is een leuk dorp in de Achterhoek, waar ieder jaar de op één na grootste bloemencorso ter wereld gehouden wordt en natuurlijk ook bekend is van de Zwarte Cross.

Als E&R Lichtenvoorde draaien we vanaf 2004 bij buurtcentrum ‘De Schoppe’. Hierdoor hebben we al veel contacten met mensen uit de buurt opgebouwd. In 2013 zijn we ook begonnen in een andere wijk in Lichtenvoorde, bij ‘Speeltuin De Els'. Bij elke locatie draaien we een week. In die weken organiseren we leuke activiteiten voor jong en oud.

In 2018 was ons thema: “Ook als je er niks van bakt…”. Hiermee wilden we laten merken: of je er nou wel of niet iets van bakt, je mag altijd bij Jezus komen. We hebben leuke kok/bak-activiteiten gedaan, bijvoorbeeld een pizza maken. Ook heeft een dominee een keer met ons een bier/wijn proeverij georganiseerd.

Daarnaast hebben we iedere ochtend kinder-, tiener- en jongeren-clubs waarin we bijbelverhalen of onderwerpen bespreken en daarbij ook wat leuks doen of knutselen. Voor de volwassenen is er een koffietafel, waarbij gezellig gekletst kan worden

Zoals al gemeld zijn we een hecht en gezellig team die ook door het jaar heen leuke dingen met elkaar doet en het leuk vindt om nieuwe leden erbij te krijgen. Kom jij ons team versterken?  
Dus als jij denkt, dit lijkt me leuk om te doen in Lichtenvoorde, neem contact met ons op!

Projectgegevens

Soort project
Buurtproject
Projectlocatie
week 1: buurthuis de Schoppe, Johannes Vermeerstraat 50 week 2: Speeltuin de Els, dr. Schaepmanstraat 4
E-mailadres
Projectbestuur
Astrid Lodewijk
Voorzitter
Corné van de Beek
Secretaris
Marjan van Loon
Penningmeester