Skip navigation MENU

Emmeloord

Youth for Christ organiseert samen met verschillende kerken een Sport- en spelweek om kinderen en jongeren in Emmeloord een leuke vakantieweek te bieden en zo iets van het Licht van Jezus te laten schijnen.

In de 1e week van de zomervakantie van regio Noord (22-26 juli 2024) organiseren we in 2 wijken van Emmeloord deze sportweek. Voor de sportweek zoeken we jongeren van 16 jaar en ouder die open staan voor een intensieve, inspirerende en uitdagende ervaring. Als je meedoet zal jij je geloof verdiepen en beter leren uitdragen door middel van sport, spel, knutsels, verhalen, sketches en getuigenissen. Je zult ontdekken dat God jou gebruikt om Zijn Liefde door te geven. Je trekt op met een toffe groep leeftijdsgenoten die je in korte tijd goed leert kennen en waarmee je een onvergetelijke week zult hebben.

Om goed voorbereid aan de slag te gaan organiseren we in mei en juni een aantal voorbereidingsavonden. Hier ontmoet je alvast je team en gaan jullie bezig met de voorbereiding van het programma. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om van 17-20 juli 2024 mee te doen aan de Schellerbergconferentie in Zwolle. Dat is een conferentie die helemaal is bedoeld om jou – en allemaal andere jongeren – toe te rusten voor deze Sport- en spelweek. Een bijzonder mooie en leerzame ervaring! Tevens bieden we je tijdens de Sportweek de optie om in een gastgezin te overnachten. Zodat jij even helemaal ontzorgd wordt en je volledig kan focussen op God, de kinderen en je team. Zowel de conferentie, als het overnachten in een gastgezin, zijn niet verplicht, maar raden we je wel sterk aan.

Enthousiast geworden en wil je meedoen? Of heb je misschien nog vragen? Kijk gerust even op de website van Youth for Christ Emmeloord: Sportweek (yfc.nl) of neem contact op met Irene Holsappel: 06-38 46 58 62 of irene.vos@yfc.nl

Projecten overzicht

Meedoen

Benieuwd hoe jij kunt meedoen?