Skip navigation MENU

Duitsland

In 2024 loopt dit project van zaterdag 20 juli tot zondag 28 juli.

Deze zomer organiseren we een jongerenreis naar Duitsland! Dat doen we om jongeren te laten ervaren hoe je missionair aanwezig kunt zijn in je omgeving, als christen of als kerk.

We organiseren een sportreis met 2 kerken in Duitsland. Duitse en Nederlandse jongeren delen hun tijd en hun geloof. De ingrediënten voor deze reis zijn: positieve aandacht, onderling contact en sportieve activiteiten. En een zinvolle invulling voor andere jongeren uit de wijk. Sommigen van hen gaan soms zelf niet op vakantie en hebben misschien nog nooit van Jezus gehoord. Hoe mooi is het dan dat andere jongeren klaar staan om met hen te sporten en iets te laten zien van Gods liefde.

Met deze sportreis verkennen we de mogelijkheden voor meer internationale verbondenheid. Ben je 15 tot 21 jaar en hou je van sport, reizen, God en geloof delen? En ben je beschikbaar van 20-28 juli? De kosten zijn €100,- voor de hele week. Voor eten en onderdak wordt gezorgd. Meld je aan of vraag meer informatie op bij l.vossebelt@verrenaasten.nl.

Projecten overzicht

Meedoen

Benieuwd hoe jij kunt meedoen?