@er.bussum

 @eenRBussum

Leden: 25 á 30

Samenwerkende plaatselijke kerken:
GKv Bussum - Huizen
GKv/CGK Hilversum

Periode
Week 30 en week 31 2022

Bussum

In 2022 gaat het project in Bussum helaas niet door!

Denk je er over om mee te gaan draaien in een evangelisatieproject met een team, denk dan eens aan het E&R Project Bussum.

Project Bussum is een zogenaamd camping project, waarbij we het recreatieteam zijn op de camping. Samen met de activiteitencommissie van de camping ‘De Fransche Kamp’ proberen we een zo goed mogelijk recreatief en inspirerend programma neer te zetten voor de verschillende doelgroepen. In een ontspannen setting willen we bouwen aan relaties en daarbij iets laten zien van het evangelie. Dit mogen we al doen sinds 2014 in teams van 7 tot 10 personen.

De camping zelf is een echte seizoenscamping. Hele generaties, voornamelijk uit Amsterdam (en omstreken), komen hier elk jaar weer terug op elk vrij momentje in hun zomer. De bosrijke camping is geheel autovrij, en hierdoor enorm geschikt voor kinderen. Veel jonge gezinnen zijn er dan ook op deze camping te vinden. Voor zowel de kinderen als ook de (groot)ouders bieden we activiteiten aan.

Als je je als teamlid opgeeft voor ons project kun je kiezen uit verschillende werkgroepen: Kinderwerk, jongerenwerk, volwassenwerk en recrawerk. Dit zorgt ervoor dat je vooral de activiteiten kunt doen die jij het leukst vind.

  • Als kinderwerker organiseer je elke ochtend een kinderclub en help je mee bij de recreatieve kinderactiviteit in de middag.
  • Jongerenwerkers hebben elke ochtend een tienerclub en houden de tieners in de middag op een recreatieve manier bezig.
  • De volwassenwerkers organiseren elke ochtend een koffietafel, waar de volwassenen tijdens de kinderclub kunnen aanschuiven. In de middag gaan ze vaak de camping op om contact te leggen met campinggasten of organiseren een activiteit. 
  • Recrawerkers organiseren in de middag de recreatieve activiteit voor kinderen en in de avond een recreatieve activiteit voor alle leeftijden, waarbij ze door het hele team worden geholpen.

Uiteraard bieden we ook de 'traditionele' E&R activiteiten als poppenkast, voetbal en volleybal aan.

Onze aanwezigheid wordt zeer gewaardeerd, door onze aandacht voor de campinggasten. Maar het is ook waardevol voor jezelf, doordat je actief met je geloof aan de slag kan. Want naast de activiteiten doen we elke dag met het team Bijbelstudie, spreken we over wat geloof inhoudt en werken we aan teamvorming.

Kortom: in een week leer je nieuwe mensen kennen, je draagt iets uit van het evangelie en kunt zelf ook nog verder groeien in je relatie met God!

Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer. We kunnen je hulp goed gebruiken! Meld je direct aan via het e-mailadres bussum@eenr.nl!

Projectgegevens

Soort project
Campingproject
Projectlocatie
Fransche Kampweg 5a, 1406 NV Bussum
E-mailadres
Projectbestuur
Edwin Poot
Projectcoördinator
Elly Adriaanse
2e projectcoördinator
Vacature
Secretaris
Bart van der Vlies
Penningmeester