@er.bussum

 @eenRBussum

Leden: 25 á 30

Samenwerkende plaatselijke kerken:
GKv Bussum - Huizen
GKv/CGK Hilversum

Periode
Week 30, 31 en 32

Bussum

Wil je graag meedraaien met een team waarbij campinggasten naar je uitkijken denk dan aan het E&R Project Bussum.

Vanaf 2014 staan we als E&R op de camping ‘De Fransche Kamp’ in Bussum. Daar proberen we  samen met de activiteitencommissie van de camping een zo goed mogelijk recreatief en inspirerend programma neer te zetten voor de verschillende doelgroepen. Belangrijk vinden we het bouwen aan relaties en het uitdragen van het evangelie. Dat doen wij in teams van 7 tot 10 personen.

De camping zelf is een echte seizoenscamping. Hele generaties komen hier elk jaar weer terug op elk vrij momentje in hun zomer. De bosrijke camping is geheel autovrij, en hierdoor enorm geschikt voor kinderen. Jongen gezinnen zijn er dan ook veel op deze camping te vinden.  Voor zowel de kinderen, de ouders als de grootouders bieden we activiteiten aan.

Als je je als teamlid opgeeft voor ons project kun je kiezen uit verschillende werkgroepen: Kinderwerk, jongerenwerk, volwassenwerk en recrawerk. Dit zorgt ervoor dat je vooral de activiteiten kunt doen die jij het leukst vind. Als kinderwerker organiseer je elke ochtend een kinderclub en help je mee bij de recreatieve kinderactiviteit in de middag. Jongerenwerkers hebben elke ochtend een tienerclub en houden de tieners in de middag op een recreatieve manier bezig. De volwassenen kunnen tijdens de kinderclub aanschuiven bij de volwassenwerkers, zij organiseren elke ochtend een koffietafel en gaan in de middag vaak de camping op om gesprekken met campinggasten te voeren, of organiseren een activiteit.  Recrawerkers organiseren in de middag de recreatieve activiteit voor kinderen en in de avond een recreatieve activiteit voor alle leeftijden, waarbij ze door het hele team worden geholpen. Uiteraard ontbreken de 'traditionele' activiteiten als poppenkast, een vossenjacht en volleybal niet bij ons.

Naast dat het ongelofelijk mooi en leuk is kijken de campinggasten elk jaar weer uit naar onze komst. Ook krijg jij de kans om te groeien in geloof. We doen elke dag met het team Bijbelstudie. Ook zijn we op verschillende manieren bezig met teamvorming.

Kortom: Je leert nieuwe mensen kennen, je draagt iets uit van het evangelie en kunt zelf ook nog verder groeien in je relatie met God! Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer.  We kunnen je hulp goed gebruiken! Meld je snel aan via het e-mailadres er.bussum@gmail.com !

Projectgegevens

Soort project
Campingproject
Projectlocatie
Fransche Kampweg 5a, 1406 NV Bussum
E-mailadres
Projectbestuur
Mieke Groeneveld
Secretaris
Peter Schoonderwoerd
Voorzitter / Coördinator
Bart van der Vlies
Penningmeester
Arinde van Rijswijk
Werkgroepencoördinator