@project_beerze

 @projectbeerze

Leden: 40 á 50

Samenwerkende plaatselijke kerken: 
GKv Mariëberg
GKv Heemse

Periode
Week 30, 31 en 32

Beerze

Lijkt het jou leuk om contacten te leggen met jong en oud? Hou je van gezelligheid? En wil je graag Gods liefde uitdelen aan anderen? Dan is Project Beerze iets voor jou!

Project Beerze draait al ruim dertig jaar. Het project heeft een eigen terrein en een eigen geluid. In de directe omgeving zijn drie campings die Beerze rijk is.

Het eigen geluid heeft een bijzondere aantrekkingskracht op jongeren en sinds een aantal jaren ook op volwassenen.

Drie weken lang komen campinggasten naar de ‘Witte tent’, een begrip in de omgeving. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals vlotten bouwen op de Vecht, een dropping en iedere zondagavond een Sing-in voor de mensen uit de omgeving. Naast al deze activiteiten staat het hek altijd open voor gezelligheid, goede gesprekken onder het genot van een bak koffie/thee en het uitdelen van Gods liefde aan de gasten. Doordat er ieder jaar bijna dezelfde gasten komen, voelt het als een warm bad waarin je terecht komt. Iets wat je moet meemaken!

De dagindeling ziet er vaak als volgt uit. ’s Ochtends wordt er tegelijk gestart met de kinderclub, jongerenwerk en het volwassenwerk, waar over God wordt verteld. Het middagprogramma bestaat uit een kleine recra-activiteit, zoals spellen in het bos, bij de Vecht of op het eigen terrein. De avonden zijn gevuld met straattheater, thema-avonden, een grote recra-activiteit en afsluitend de bonte avond met een kampvuur.

Er wordt gewerkt met 8 tot 12 teamleden. In de wintermaanden, wanneer 'Beerze' ver weg lijkt, onderhouden teamleden en gasten contact met elkaar.

Doe je mee en kom je ons team versterken, meld je dan aan. De snelste methode is via facebook.

Projectgegevens

Soort project
Campingproject, Zusterproject van E&R
Projectlocatie
Marsdijk 1 7736 PL Beerze
E-mailadres
Projectbestuur
Frits Tromp
Voorzitter/Coördinator
Anne Tempelman
Teamleidercoördinator
Laura Bouwhuis
Penningmeester
Marcel Jurries
Werkgroepencoördinator
Karen Wijnholt
Contactpersoon teamleden