Skip navigation MENU

Beerze

In 2023 loopt dit project van 5-19 augustus.

Lijkt het jou leuk om contacten te leggen met jong en oud? Hou je van gezelligheid? En wil je graag Gods liefde uitdelen aan anderen? Dan is Project Beerze iets voor jou!

Project Beerze draait al ruim veertig jaar. Het project heeft een eigen terrein en een eigen geluid. In de directe omgeving zijn drie campings waarvandaan onze gasten komen.

Drie weken lang komen campinggasten naar de ‘Witte tent’, een begrip in de omgeving. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals vlotten bouwen op de Vecht, een dropping en iedere zondagavond een Sing-in voor de mensen uit de omgeving. Naast al deze activiteiten staat het hek altijd open voor gezelligheid, goede gesprekken onder het genot van een bak koffie/thee en het uitdelen van Gods liefde aan de gasten. Doordat er ieder jaar bijna dezelfde gasten komen, voelt het als een warm bad waarin je terecht komt. Iets wat je moet meemaken!

’s Ochtends wordt er gestart met de kinderclub, jongerenwerk en het volwassenwerk, waar over God wordt verteld. Het blijft bijzonder om te merken dat ook jongeren en volwassenen in de ochtend om half elf paraat staan!

Het middagprogramma bestaat uit een recra-activiteit, zoals spellen in het bos, bij de Vecht of op het eigen terrein. De avonden worden gevuld met straattheater, thema-avonden (geloofsthema’s doorspreken met elkaar), een grote recra-activiteit of een afsluitende bonte avond bij een kampvuur.

Er wordt gewerkt met 8 tot 12 teamleden. In de wintermaanden, wanneer ‘Beerze’ ver weg lijkt, onderhouden teamleden en gasten contact met elkaar.

Doe je mee en kom je ons team versterken, meld je dan aan bij kernteam@projectbeerze.nl!

Projecten overzicht

Meedoen

Benieuwd hoe jij kunt meedoen?