Kun je een week van je zomervakantie missen en heb je een zinvolle vakantie voor ogen dan zijn wij naar jou opzoek omdat we je wat te bieden hebben. Wij zijn namelijk actief op campings, in de stad of in een buurthuis op de boulevard of als mimeteam. Onze vereniging heet E&R en de afkorting staat voor Evangelisatie & Recreatie.

Campingproject

In 2022 gaat het project in Bussum helaas niet door!

Op de camping ‘De Fransche Kamp’ in Bussum willen we God presenteren op een ontspannen manier. De camping is midden in het bos en er zijn veel (vaste) gasten. Samen met de activiteitencommissie van de camping proberen een zo goed mogelijk recreatief en inspirerend programma neer te zetten voor verschillende doelgroepen. We bouwen relaties op en willen zo iets uitdragen van het evangelie. Dit mogen we al diverse jaren doen in teams van 7 tot 10 personen. Kom ons ook meehelpen en meld je aan!

Theaterproject

Wij zijn een team die niet op een vaste plek of camping aanwezig is. Wij proberen via woordeloos theater de boodschap van het evangelie te brengen op campings.

Buurtproject

In Vrouwenpolder willen we evangeliseren en recreatie activiteiten aanbieden. Dat doen we met de plaatselijke kerk en 7-10 teamleden. Recreatie betekent herschepping. In de zomer mag je opladen en resetten.  Wij staan in Vrouwenpolder midden in het dorp waar mensen hard werken in de horeca of waar mensen vakantie vieren. Met ons project verbinden we deze groepen en zorgen we voor ontspanning en verdieping.

Boulevardproject

Kenmerkend aan het boulevardproject Scheveningen is dat je veel mensen spreekt.
Het mooie is dat je elkaar niet kent of elkaar weer ontmoet. Daarom kan er vrij en in alle openheid gesproken worden. Open en eerlijk mogen we Gods liefde doorgeven. Elke ochtend doen we Bijbelstudie. Elke middag gaan we de boulevard op. Dat doen we in een team van 4 tot 8 personen. Doe je mee? Geef je dan op!

Wil jij groeien in het geloof en groeien in het voeren van geloofsgesprekken? Kom deze zomer dan naar Scheveningen. Daar mogen we Gods liefde uitdelen op de boulevard. Laat je verrassen door de bijzondere en vaak ook mooie gesprekken waarbij je vaak merkt dat God met je meegaat.

Buurtproject

In de wijk de Staart in Dordrecht wordt onder de naam Staartlicht vanuit een buurthuis contact gezocht met bewoners. Soms heel praktisch, maar vaak genoeg ook diepgaand. In de zomer willen we als E&R vooral aanwezig zijn en zichtbaar maken dat we er zijn voor iedereen. We proberen samen met bewoners uit de wijk een mooie week neer te zetten voor jong en oud.

Campingproject, Zusterproject van E&R

Project Beerze draait al ruim veertig jaar. Het project heeft een eigen terrein en een eigen geluid. In de directe omgeving zijn drie campings waarvandaan onze gasten komen. Drie weken lang komen campinggasten naar de ‘Witte tent’, een begrip in de omgeving. Er wordt gewerkt met 8 tot 12 teamleden. In de wintermaanden, wanneer 'Beerze' ver weg lijkt, onderhouden teamleden en gasten contact met elkaar.