Kun je een week van je zomervakantie missen en heb je een zinvolle vakantie voor ogen dan zijn wij naar jou opzoek omdat we je wat te bieden hebben. Wij zijn namelijk actief op campings, in de stad of in een buurthuis op de boulevard of als mimeteam. Onze vereniging heet E&R en de afkorting staat voor Evangelisatie & Recreatie.

Campingproject

Op de camping ‘De Fransche Kamp’ in Bussum willen we God presenteren op een ontspannen manier. De camping is midden in het bos en er zijn veel (vaste) gasten. Samen met de activiteitencommissie van de camping proberen een zo goed mogelijk recreatief en inspirerend programma neer te zetten voor verschillende doelgroepen. We bouwen relaties op en willen zo iets uitdragen van het evangelie. Dit mogen we al diverse jaren doen in teams van 7 tot 10 personen. Kom ons ook meehelpen en meld je aan!

Theaterproject

Voor de zomer oefenen we diverse keren om vervolgens vanuit een uitvalsbasis de projecten te bezoeken met een bus.

Buurtproject

In Vrouwenpolder willen we evangeliseren en recreatie activiteiten aanbieden. Dat doen we met de plaatselijke kerk en 7-10 teamleden. Recreatie betekent herschepping. In de zomer mag je opladen en resetten.  Wij staan in Vrouwenpolder midden in het dorp waar mensen hard werken in de horeca of waar mensen vakantie vieren. Met ons project verbinden we deze groepen en zorgen we voor ontspanning en verdieping.

Boulevardproject

Kenmerkend aan het boulevardproject Scheveningen is dat je veel mensen spreekt.
Het mooie is dat je elkaar niet kent of elkaar weer ontmoet. Daarom kan er vrij en in alle openheid gesproken worden. Open en eerlijk mogen we Gods liefde doorgeven. Elke ochtend doen we Bijbelstudie. Elke middag gaan we de boulevard op. Dat doen we in een team van 4 tot 8 personen. Doe je mee? Geef je dan op!

Wil jij groeien in het geloof en groeien in het voeren van geloofsgesprekken? Kom deze zomer dan naar Scheveningen. Daar mogen we Gods liefde uitdelen op de boulevard. Laat je verrassen door de bijzondere en vaak ook mooie gesprekken waarbij je vaak merkt dat God met je meegaat.

Buurtproject

Go Fish! is een dorpsproject in Lochem. Het project is opgestart in 2010 en we draaien twee weken. De teams bestaan elk uit ongeveer 8 personen; in elke week zit een teamleider. In de buurt waar we zitten wonen veel kinderen/tieners/jongeren/gezinnen die vaste gasten zijn geworden bij ons project. We proberen met hen de diepte in gaan. Samengewerkt wordt er met de GKv en CGK van Zutphen.

Buurtproject

In Lichtenvoorde proberen wij met 8 - 16 deelnemers iets van Gods liefde te laten zien. Het is een leuk dorp in de Achterhoek. Als E&R draaien we nu 14 jaar bij buurtcentrum ‘De Schoppe’ en 5 jaar in een andere wijk, bij Speeltuin ‘De Els’. Per locatie draaien we een week. We zijn een hecht en gezellig team en organiseren leuke activiteiten voor jong en oud in de zomervakantie en daarna. Doe mee en neem contact met ons op!

Buurtproject

Wij willen mensen in het buurthuis Het Staartlicht samenbrengen die met de bijbel als basis willen leven en Jezus willen leren kennen en aannemen als hun verlosser. Vaak hebben we mooie gesprekken met de buurtbewoners over God en Zijn schepping. Ook hebben we talloze feestelijke activiteiten, ook na de zomer (buurtlunch, kinderclub, GirlsOnly, huiswerkbegeleiding en meer). Dit doen we met 6 teamleden. Help je ons?

Campingproject, Zusterproject van E&R

Project Beerze draait al ruim dertig jaar. Het project heeft een eigen terrein en een eigen geluid. In de directe omgeving zijn drie campings die Beerze rijk is. Het eigen geluid heeft een bijzondere aantrekkingskracht op voornamelijk jongeren. Zij komen drie weken lang zelf naar het Project Beerze-terrein. Met de gasten wordt een vriendschap opgebouwd. Gewerkt wordt met 12-17 teamleden

Buurtproject

Dit jaar zijn geen deelnemers van E&R nodig.