Skip navigation MENU

Een korte terugblik op de zomer

We mogen we dankbaar terugkijken op een zomer met mooie E&R-initiatieven. Gods liefde werd gedeeld door bestaande èn nieuwe projecten en we delen graag een paar mooie momenten.

In Emmeloord kwamen dagelijks zo’n 40-50 kinderen voor het sportprogramma, waar ze naast sporten ook over God leerden, zoals dat Hij er altijd is en ons helpt. Ook kwamen er meer tieners op het avondprogramma af dan eerdere jaren. In Wezep was er dit jaar voor het eerst een sportweek en er kwamen zelfs meer dan 70 kinderen. In Heerde was er elke woensdag een theetuin met spelletjes, gesprekken en een warme maaltijd. Mensen waren verrast en vonden het fijn dat er een luisterend oor was. Ook voor de kerk was het mooi dat ze op deze manier zichtbaar konden zijn in het dorp terwijl de hoeveelheid voorbereiding best meeviel.

In Dordrecht was er een tienerclub en waren jongeren nieuwsgierig naar de inhoud van de Bijbel. Met hen wordt een tienerclub gestart. Ook in Scheveningen kon het E&R-team het evangelie delen op de boulevard met veel (buitenlandse) toeristen. Het was bijzonder hoeveel mensen open stonden voor een gesprek en sommigen zelfs voor gebed. En in Beerze is de behoefte aan geloofsverdieping zo groot dat men door het jaar heen een aantal terugkom-weekenden heeft gepland.

Mooi dat er deze zomer allerlei relaties gelegd zijn. We hopen en bidden dat de projecten ook door het jaar heen een vervolg krijgen.

Ben je geïnspireerd en wil je zelf meedoen met jouw kerk? E&R in de wijk biedt (team)begeleiding, materiaal en een draaiboek waar nodig. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuws overzicht

Meedoen

Benieuwd hoe jij kunt meedoen?