Skip navigation MENU

Kerken

E&R in jouw kerk

Als kerk aanwezig zijn in de wijk. Met een vriendelijk goedemorgen, een glimlach en een luisterend oor. Met leuke activiteiten, ontspannen gesprekken en een fijne sfeer. Je uitstrekken naar de ander vanuit de boodschap van Gods liefde. Dát is E&R in de wijk.

E&R in jouw kerk

Ben je met jouw kerk op zoek naar hoe je het Evangelie handen en voeten geeft? E&R staat voor Evangelisatie & Recreatie: een actieve en ontspannen manier om het Evangelie te delen in jouw omgeving. Dat kan ook met jouw kerk. We werken graag samen met kerken om in wijken en buurten het Evangelie te delen. Dit doen we in nauwe samenwerking met pioniersplekken die in de eigen plaatselijke context invulling geven aan waardevolle zomerprogramma’s. Want we geloven in de kracht van lokale kerken en willen vooral hen activeren deze missionaire handschoen op te pakken.

Wil je in jouw kerk aandacht geven aan E&R, bijvoorbeeld met een collecte? Dan vind je hieronder een PowerPointpresentatie:

Meer informatie en contact

We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Wil jij vanuit jouw kerk een E&R-project organiseren? Of wil je met een team uit jouw kerk aan de slag in de buurt? Neem contact met ons op.

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Naam(verplicht)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je weten hoe wij je gegevens verwerken? Bekijk de privacyverklaring.

Meedoen

Benieuwd hoe jij kunt meedoen?