Fijn dat je op helpen hebt geklikt. Daaruit begrijpen we dat je mee wilt helpen en/of meer info wilt.

Met het laatstgenoemde beginnen we. E&R projecten zijn projecten die in het teken staan van Evangelisatie & Recreatie. De vorm verschilt, zoals je hebt kunnen lezen op de projectpagina’s. Bij alle projecten ben je teamlid en samen vul je het weekprogramma. Je staat er niet alleen voor. We verlangen wel dat je samen optrekt.

Als bestuur vinden wij het belangrijk dat projectteams een eenheid vormen. Daarom hebben we als bestuur een “geloofsverklaring” opgesteld. Deze vat heel kort samen wat we geloven binnen de gereformeerde kerken (GKv, CGK en NGK). Wanneer je mee wilt draaien dan vragen we je om die te lezen en te onderschrijven.

Je kunt meedraaien als lid bent van één van de gereformeerde kerken (GKv, CGK of NGK). Ook kun je meedraaien als gastlid als je de geloofsverklaring onderschrijft. Voor de andere bepalingen verwijzen we naar het “Huishoudelijk reglement”.

Boek een zinvolle vakantie door je aan te melden bij één van de projecten. De reiskosten en de kosten voor eten en drinken zijn voor jou. De kosten voor onderdak draagt E&R.

Mocht je nog vragen hebben stuur dan een e-mail naar het project van je keuze zoals vermeldt op de projectpagina’s. Ga hiervoor naar projecten.

Heb je vragen over de vereniging kijk dan wie je het beste kunt benaderen via de contactpagina.