foto Corine Zonnenberg10635

Spreker en workshop jongerenwerk: Corine Zonnenberg

Hoi! Ik ben Corine Zonnenberg. In het dagelijks leven werk ik bij Youth for Christ waar ik eindredacteur ben van onze tiener en jongerenwerkprogramma's en ben ik trainer in kerken. Daarnaast ben ik theoloog en bezig met mijn predikantsmaster. Ik geniet het meeste van het optrekken met tieners en jongeren en samen met hen  te ontdekken wie God is. 

 

Workshop Jasper en Grethe: Als het spannend wordt

Deze info wordt nog aangeleverd door Petra Tak

 

Workshop ‘Dienen’: @YourService (verzorgt door Corine Been)

Aan de hand van het jaarthema gaan we praktisch aan de slag met de opdracht die God ons geeft: Toon mijn liefde, aan de ander, dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad. Hoe kunnen we ons jaarthema nog mooier in de praktijk brengen dan letterlijk de ander te DIENEN? Waarmee dien je de ander? Daar hebben wij een leuke vorm bij bedacht en gaan samen op pad om dit met jullie uit te voeren!

 

Band Evermind!:
Wij zijn de band EverMind! uit Zeewolde. We bestaan ruim 8 jaar en leggen ons vooral toe op de begeleiding in de kerkdiensten. Van tijd tot tijd worden we gevraagd om buiten Zeewolde te spelen en dat doen we uiteraard met veel plezier. Ons repertoire is erg breed. Wij spelen van alles, van oud tot modern. Vaak proberen we oudere liederen ook in een nieuw jasje te steken. Muziek maken voor God is wat ons blij maakt.

EverMind! is:

Richelle Smit - zang

Theo Kalsbeek - zang

Stefan Elsenbroek - gitaar

Robias Knopper - basgitaar

Ite Meints - toetsen

Wouter Schagen – drums