Nieuws

Het E&R mimeteam tourt iedere zomer een week langs verschillende campings in Nederland om het verhaal over hoop te vertellen. Vanwege corona was het dit jaar niet mogelijk om langs de campings te gaan. Daarom hebben we in samenwerking met @Mighty Impulse Media en @It´s Moving op het nummer van ‘Rescue’ van Lauren Daigle een clip opgenomen. Zodat we ook dit jaar het verhaal van hoop kunnen doorgeven.

Ben je geraakt door wat je in de clip hebt gezien? Vond je het herkenbaar? Heb je het idee dat God niet naar jou kijkt of weet je niet (zeker) of hij wel bestaat en jou ziet? Heb je behoefte om hier over door te praten of wil je meer weten over het christelijk geloof? Bezoek vrijblijvend de website: ikzoekgod.nl Op deze site vind je veel informatie. Mocht je vragen hebben of willen reageren op het filmpje neem dan contact met ons op via mime@eenr.nl. Wil je dit verhaal van hoop delen met anderen? Dat mag natuurlijk altijd. Deel dan de video op jouw social media kanalen.

I.v.m het coronavirus zullen de projecten van E&R er dit jaar anders uit zien dan dat je van ons gewend bent. Veel projecten konden geen vergunning krijgen voor dit jaar. Wel zijn projecten bezig geweest om te kijken naar wat er dit jaar wel mogelijk is. Bussum & Beerze zullen dit jaar wel gedeeltelijk draaien. Mime-team gaat in plaats van langs de campings bezig met het maken van een filmpje. Verschillende andere projecten doen iets leuks in de buurt waar ze normaal staan door kaartjes te sturen of een leuke folder te verspreiden.

Ondanks dat de meeste projecten niet doorgaan willen we na de zomer wel een aftersun houden. Dit onder voorbehoud dat het ook daadwerkelijk kan met alle coronamaatregelingen.

De aftersun zal plaats vinden op 7 november 2020 in de plantage kerk in Zwolle, Ter Pelkwijkstraat 17, 8011 SE Zwolle.

Binnenkort zullen wij hierover meer informatie over op de website zetten en laten weten hoe je je hier voor kunt aanmelden.

Project: Soort project: Draaiweken 2020:
Bussum Campingproject Week 30, 31, 32
Beerze Campingproject Week 30,31,32
Vrouwenpolder Buurtproject Week 30 & 31
Lochem Buurtproject Week 32 & 33
Scheveningen Boulevardproject Week 34 & 35
Lichtenvoorde Buurtproject Week 34
Dordrecht Buurtproject Week 34 & 35
De Pol Campingproject Nog niet bekend
Amsterdam Buurtproject Nog niet bekend
Mimeteam Theaterproject Nog niet bekend