//Mimeteam

Mimeteam

De leden van E&R hebben als verlangen om het evangelie te verkondigen. Bij het Mimeteam doen we dat door middel van uitbeelden. Mime is een theatervorm waarin je een verhaal of situatie met je lichaam vertelt, door middel van je handen en mimiek. Hierdoor worden toeschouwers op een unieke manier betrokken bij de voorstelling.

Het E&R Mimeteam bestaat op dit moment uit twee teams: een zomerteam en een extern team. 

Het zomerteam draait in de zomer een week lang zo veel mogelijk voorstellingen bij de E&R projecten die dan draaien. Sinds een paar jaar geven wij ook voorstellingen bij evangelisatieprojecten van Dabar. We leren de mimestukken op 6 oefenzaterdagen onder leiding van professionele mimetrainers. We worden ondersteund door de gemeente in Amersfoort Nieuwland, waar ook onze thuisbasis is tijdens de draaiweek.

Wat ons een bijzonder en leuk project maakt is dat we veel verschillende projecten zien, mooie verhalen horen van wat God doet en dat we de plaatselijke teams ondersteunen.

Het externe team bestaat uit spelers die eerdere jaren in het zomerteam hebben gezeten en nu door het jaar heen voorstellingen geven, bijvoorbeeld in kerken of op evenementen. Hierbij worden stukken gebruikt die in de voorgaande zomers gespeeld zijn. Op deze manier kunnen we ook buiten de zomer onze gaven en talenten inzetten om christenen te bemoedigen en nog meer mensen te vertellen over Gods liefde.

Vind jij het leuk om op het podium te staan, ben je vol van de liefde voor God en je medemens en houd je van toneel spelen?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor meer informatie kun je een berichtje sturen naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je het mimeteam uitnodigen voor een optreden? Klik hier voor meer informatie en een contactformulier.een contactformulier.

//Mimeteam in Beeld

//Aanmelden

//E&R op Instagram

Instagram

//Gezocht voor de zomer

Advertentie Nederlands Dagblad v3.0

//E&R op Twitter

twitter @evangelisatie

//Vragen over geloven?

//E&R op Facebook