//Projectleden gezocht voor de zomer

Projectleden gezocht voor de zomer

IMG 20170730 WA0019 bijgekniptKomende zomer hebben we weer een groot aantal projecten gepland in heel Nederland. Om de projecten te kunnen draaien zijn alle projecten nog op zoek naar teamleden om de teams van zo'n 8-10 leden per week compleet te maken.

In het onderstaande overzicht zie je welke projecten welke weken draaien de komende zomer, zodat je makkelijker kan kijken of jij wellicht beschikbaar bent om deel te nemen. Mocht je interesse hebben voor project Scheveningen waar de data nog niet bekend van zijn of mocht je nog aanvullende vragen hebben over de andere projecten, kijk op de projectpagina of neem even contact op met het project door te klikken op de projectnaam in de onderstaande tabel.  

Dus ook zin in een zinvolle vakantie? Help ons mee om de teams te vullen voor de komende zomer en meld je hier direct aan.  Doe je mee? 

  Startdatum Einddatum Week 29 Week 30 Week 31 Week 32 Week 33 Week 34
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 4 aug. 25 aug.          
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 23 jul. 20 aug.      
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 11 aug. 25 aug.          
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 20 aug. 24 aug.            
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 28 jul. 18 aug.            
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  11 aug. 25 aug.            
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 8 aug. 16 aug.            
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 28 jul. 11 aug.             
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. n.n.b.              
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 21 jul. 4 aug.            

Wij zoeken jou 

KW: Kinderwerk
JW: Jongeren / Jeugd werk
TW: Tienerwerk
VW: Volwassenwerk
RW: Recreatiewerk

 

//Aanmelden

//E&R op Instagram

Instagram

//Gezocht voor de zomer

Advertentie Nederlands Dagblad v3.0

//E&R op Twitter

twitter @evangelisatie

//Vragen over geloven?

//E&R op Facebook